HeartBeat~ Tekan

Sunday, October 17, 2010

terjah ke Damansara

Puas bersopping di Ole2 we alls begerak plak ke destinasi seterusnye.Kali ni gi Damansara plak umah adik pompuan wife teman Zurina@Julie....
Zurina@Julie wif husband Hanif
Julie ni adik pompuan bongsu dlm family wife teman.Baru beberapa bulan sudah.Kawin ngan orang dekat je.Satu taman.Suami Julie nih penah belajo kat Mesir.Skrg jadi imam kat Masjid Al-Mujahiddin Damansara.
We alls smpai umah diorang kul 1++....Diorang nih dok kat Flat 18 tingkat.Umah diorang kt tgkt 9.Mmg tekena la we alls.Lif kat situ kdg2 ok kdg ko...nasib baik masa sampai tu lif tgh ok...kalau tak menapak le ke tgkt 9....letih woooo....Ganbo kt atas ni teman amik waktu ptg.Penat sgt tk igt nk amik gambo ms makan tgh hari....teman pun dh tk igt apa menunye.....tapi sedap je...
ni suasana time minum ptg...makan kopok ikan cicah sos..
sedap gak...

ni menu ptg tu...
kopok ado,nugget pun ado..
minum teh tarik buatan tangan si imam...kebabom teh tarik mu Hanif..
leh bukak kedai pas nih..
Malamnye we alls meronda plak ke One Utama...Tapi tak beli apa2 pun,window shopping jer.Tak sesuai org cam we alls besopping kat situ...mahal2 harganye...orang2 pendapatn tinggi bleh ler...so kitorang tk lama kt situ...sekejapn jer pas tu balik mentido.....esok dah cabut ke TI....

2 comments:

azzey said...

Leeaneem: nm dia julie ek? *confused jap*

ArELeEz said...

zurina=julie=na.. kan3..??