HeartBeat~ Tekan

Sunday, October 17, 2010

Selangor kalah lagi

Skuad bolasepak Selangor kalah lagi.Jumaat lps baru je kalah ngan Kelantan kat suku akhir Piala Malaysia.Bukan kalah 1-0 ke 2-0 tpi 3-0...Semalam diorang kalah lagi,pun kalah 3-0 ngan pilihan Singapura.Nampaknye misi balas dendan Selangor pd Singapura tk jadi kenyataan.Piala Sultan Selangor bermastautin lagi setahun kat seberang tambak.....
Teman suka kalau Selangor kalah,kalah dan kalah lagi.Sbb diorang nih telampau diagung2kan sgt dek media.Kadang2 tu penyampai sukan pun fanatik sgt kat Selangor nih.Macam bagus jer....
Siaran langsung dlm TV pun selalu sgt tunjuk game diorang....kalau game cantik orait la jgk...ni ntah hapa2 je mainnye....
Red Giant konon,nak tiru Mu la tu(The Red Devil).Jauh panggang dari api la beb....korang suka Selangor ke.....

2 comments:

ArELeEz said...

xminat bola, dowh.. so, no komen. ;P tp, ade jugak la semlm usha2 sepintas lalu game s'ngor vs kelantan tuh.. secara paksarela! tsk3..

Anonymous said...

hidup ni mcm roda.. ada masa di atas, ada masa di bawah.. selangor dh banyak kali menang, dah 32 kali dah pun. dah kira 'legend' sangat dah tuu.. bagi chance pada team yang blum ada rekod cemerlang lagi. eh, kelantan dah pernah menang ke piala malaysia? hehe...