HeartBeat~ Tekan

Monday, October 18, 2010

Kesian Liverpool

Zaman sengsara Liverpool dah bermula dan pasukan yg digelar The Reds ini dilihat berpotensi untuk turun ke liga divisyen satu musim depan.Hajat diorang nak start era baru dalam EPL musim ni terencat bila diorang kalah sekali lagi.Kali ni kelab setempat Everton jadi pemusnah impian diorang.

Semalam skuad yg dikendalikan oleh pengurus tak popular Roy Hodgson tu diaibkan Everton 2-0 hasil jaringan Tim Cahill dan Mikel Arteta.Disebabkan kekalahan itu jugak Liverpool jatuh terperosok ke tangga ke-2 tercorot liga.Pencapaian terburuk Liverpool dlm sejarah EPL.

Kepada penyokong2 fanatik skuad The Reds ni harap terimalah dgn hati terbuka bahawa skuad pilihan korang ni sdg mengalami zaman kejatuhannye....jngn plak pas ni korang2 sume beralih sokongan kat kelab2 lain...buktikan slogan yg selalu korang laung2kan tu....LIVERPOOL UR NEVER WALK ALONE.....hahahahahahahahahah..(gelak jahat)....

Apa pun MANCHESTER UNITED DA BEST OF THE BEST.......


Jo Cole pemain yg paling sedih dan kecewa atas kekalahan terbaru Liverpool
credit to kosmo!


4 comments:

ArELeEz said...

oo.. kira xbuleh geng ngan pakcik la nie.. sbb pakcik anti-m.u! if m.u lawan ngan mane2 team, musti dia gigih sokong team yg yg 1 lagik tuh. ha3..

LeEanEEm said...

den tak kiro...den nk Mu jgk....sapo berani lwn MU meh la...nk kono penyepak pok cik.....terus masuk gol....

ArELeEz said...

fuyyoo..! dasat2..

azzey said...

Leeaneem: tak tau nk komen coz tk follow....