HeartBeat~ Tekan

Wednesday, October 27, 2010

penyakit sudah mari....

Huh lama to aku tk update blog nih.Mau lbh seminggu kot.Mcm mane nk update online pun tak.Kalau online pun tak bukak blog.Bayangkan la blog sendiri pun aku tak tgk inikan pulak nk mengushar2 blog2 org lain.Apa dah jadi ngan aku hah...aku dh bosan ker begelumang dln dunia blog yg tk sampai pun setahun jagung aku join nih...

Jawapannye tak..tapi minggu ni mmg minggu yg memenatkan.Bukan je badan aku yg penat nletih tapi otak aku pun letih sama.dah lama aku tk rasa mcm gini.Tak tau la kenapa.mungkin byk pikir kot.....atau pun mungkin gak kerana..........................................................PENYAKIT SUDAH MARI.......................................................MALASSSSSSSSSSSSS.......................................

p/s : korang penah ke kena attack ngan penyakit nih....apa obatnya...?

3 comments:

azzey said...

Leaneem: jgn bermalas2an....:)

LeEanEEm said...

dah rajin balik....sikit2....malas gi..

ArELeEz said...

try la makan ayam 3 kali sehari. sure jadik rajin tahap gaban woo.. ha3..