HeartBeat~ Tekan

Wednesday, September 22, 2010

diari raya 2010-episod 2(bermaafan di pagi raya)

Macam biase ler pas jer solat raya maka bermula lah sesi bermaaf-maafan dan begambo satu family.Sebelum teman insertkan gambo2 sesi maaf2fan nih teman nak bagitau la dulu tema baju raya tahun nih...temanyer warna ungu kepink2an....warna nih mak teman yang pilih.Kitorang adik beradik dah agree buat sistem giliran sape yg tentukan warna baju raya.So tahun nih tahun pertama makanyer mak teman ler yang pilih.Walaupun teman tk brp bekenan ngan warna yg disugest nak tk nak kena pakai jgk.....yang bestnyer bila dah pakai and amik gambo nampak cantik.menarik,tertarik n mmg da bomb la plak......he3......

ni apa kes...?main tarik2 plak nak besalam....


jenuh tarik suami...baru dapat salam yea....


ni mesti kes takot bini nih...queen controlkah..?


pandai plk mintak maaf....tak pahe kawe couple nih...


couple ni gak yg baguih dok ada.....
suami ensem,isteri manis...
memang terbaik wok....kui3...

Abis jer sesi bersalam2am,sesi sawan kamera plak....sesi dimulakan ngan amik gambo family memasing dolu.....


kakak,abg mie ngan mak...
(mane abern...?)


family teman ngan mak plak amik turn....
(soalan cepu mas...kaki siapakah kt sebelah kanan teman tuh...?)


adik teman,suami ngan mak
(walaupun control ayu n ensem tp tetap poyossss......cabuttttt...)

............................bersambung lagi...........................

2 comments:

azzey said...

Leeaneem: update2....jgn x update.update sume gambo2 tu....hu3....

ArELeEz said...

org nak jwblah soklan cepu emas tuh. jwpn: kaki nenek! heh3.. err.. ade hadiah x? ;P