HeartBeat~ Tekan

Tuesday, September 7, 2010

...buka pose @ Ipoh....

Kali nih teman ngan family belah isteri teman nk gi bebuka di umah Ustaz Din ngan Puan Fadzlah.sebenarnyer diorang nih suami isteri.Yg suami tu biras teman,yg isteri plk dah tentu ler adik ipar teman.Diorang dok kt Smpg Pulai Ipoh.So Sabtu lepas berkonvoi ler kitorang ke sana.Tak sume pegi pon 2 bijik keta jer.Family teman ngan Nyah Min jer yang pegi.Mak mertua teman pun ikut sekali.

ni ler mak mertua teman Pn Zaharah namenyer
(solo lagi nih..sapa2 bekenan bleh contact teman yeak he3)



Nyah Min and the gang......
dah tak solo dah,tapi ada kuota 3 orang lagi nih,berminat call teman gak..hu3
(jgn mare k nyah...gurau2 Ramadhan) 

bila sume dah ado maka berangkat ler kami.Plan asal nk betolak kul 10 pagi.Tapi biasakla janji melayu....ketua delegasi menghadapi masalah sikit.So konvoi betolak kul 12 tgh.Betuah betul abg ipar teman nih.Dah ler pose....sabar je lah...sampai Ipoh kami terus gi Greentown mall dulu.Biasak la klu gi Mall tu buat haper ke lg,sopping ler.Teman tlg bawakkan jerk..... Dalam kul 6 ptg baru kitorang blah gi umah adik ipar teman kat Gunung Rapat.....


Lah(adik ipar teman),yg nyuruk kt belakang tuh suami dia Ustaz Din...
tgh prepair juadah bukak pose

1st time nih bukak pose kat umah diorang.....apa juadah diorang stanbykan agaknye yeak......jeng jeng jeng......


sup ayam



ikan goreng(maaf kualiti gambar kurang memuaskan)
bukan ni jerk menu hari tu ada gi tp smpt snap 2 jenis ni jerk....lagipun lauk lain2 tu tapau kat PARAM jerk ada mertabak,sayur kacang,ikan tongkol masak pedas,kuih-muih dan kurma(sunnah Nabi nih).....


muka 2 budak lapo stanby nk attack makanan
(angah & Ikmal)


yang ini mak2 budak mengenterframekan muka
(teman suruh belakon idang2 makanan dibantainyer posing)



mak mertua teman menayangkan baju Pangkor Islandnyer
dan mengenterframekan air asam boinyer.
(kuat minum ais orang tua nih)

Jenuh teman suruh diam masa nak emik gambar nih.Dia asik begerak je.Pastu siap belakon lagi depan kamera.Dia ingat teman nak rekod.kot.Adik ipar teman suruh diam baru dapat amik gambar nih.....lotih den.....
Banyak gak makan malam tuh.Teman mane penah tk makan byk.Lapor.......

3 comments:

azzey said...

Leeaneem: bila bukak agensi mencari jodoh nih???? hik3....

LeEanEEm said...

baru jer...part time...he3...

ArELeEz said...

lawaklah makcik zaharah tuh! he3..