HeartBeat~ Tekan

Thursday, September 23, 2010

cenderamata dari AUSTRALIA...

Jangan keliru dan jangan confuse yeak...memang betul gambar di bawah ialah cenderamata dari Australia........tak cayo....silalah pecayo...ok....

ni la dia cenderamata dari Australia tuh...
bukan satu tapi ada 2 tau....

ni lagi satu...sama tapi tk serupa...

yang warna merah nih Kak Yong punyer....
(tengok tu jelas lagi nyata tulisan Australianyer)

yang hitam nih baby Odah yg punyer...
memang betul beg2 nih dari Australia,tapi bukan teman yg gi sana.Jiran sebelah umah yang pegi.Diorang belikan ler beg nih utk anak2 teman....tak sangka plak diorang belikan beg2 nih...teman pun tak tau diorang gi Australia...diorang cuma bagitau nak gi KL.....
Apa pun TQ to cikgu Din and wife....

p/s:moral 4 this story...berbaik2lah dgn jiran sebelah menyebelah...tak rugi pon.....untung dok ada...



3 comments:

azzey said...

Leeaneem: mslhnya x de jiran kat sebelah.....kt depan adalah....hik3....

ArELeEz said...

jiran sebelah kiri jer ok. sebelah kanan asik memekak berkaraoke! time weekend lagik m'jadik2 woo.. wa nak mentido pun hati tatak senang! hadoi!

LeEanEEm said...

untung dok ada..ado gak berjiran..he3