HeartBeat~ Tekan

Sunday, December 12, 2010

...yea-yea dapat award...

Dua hari tk update blog.Maknanye2 hari jugak blog nih takdeN3 baru....tapi takpe la coz blog teman ni pun bukannye kesukaan ramai.Followers pun ala2 jer.....Sebenarnye bukan teman takde bahan nak publish kat blog nih.Bahan ngan idea tu banyak.Kadang2 tgh naik motor nka gi ngan balik koje pun idea dtg mencurah2 cam ujan....tapi bila start nak update jer idea tadi ilang plak cam angin lalu di tasik madu..(boleh gitu)...

Bila tekena ngan situasi cam gini,teman tefikir sekejap...mcm mane ler bloggers2 "OTAI" tu update blog diorang yeak...Hari2 ade jer N3 baru kat blog diorang...Hairan2.....eh ape da teman melalut nih...teman nk bagitau pasal bende lain bukan pasal ini....sory yeak jangan di marahi blogers "amatur" nih...he3...

Ok lah straight to the point lah...The truth is blog teman dapat award....nak tau award ape...ha tgk kat bawah nih.......




Taraaaaaaa....ha ni la dia awardnyer...FRIENDSHIP AWARD.....award ni adik teman Areleez yang bagi...thank you banyak2 la yeak kasi award nih....tak sangka plak dapat award nih.Blog pun suam2 kuku jer.Kejap ade kejap takde...cam biskut....ape pun teman terima jer award nih dgn hati yg terbuka....tima kasih ye....Adelagi award lain tapi award yg ini tak yah buat ape task...just dia bagi teman amik.Pastu publish kat blog(tu pun tak suruh).....

So ni sje2 jer la nak forward plak award nih kat kengkawan lain....

1-tengkorakemas-satu geng ngan teman nih MU fan dulu ,kini dan selamanya.....go manchester united go...
2-Has-best bace blog dia nih...comel n cute jer rasenye bila baca blog dia....
3-kakcikella-akak ni selalu singgah blog teman gak,yg bestnyer selalu jugak dia bagi komen

kpd kengkawan yg teman kasi award nih sudi2 lah amik ye....tande terima kasih atas kesudian jadi geng teman....terus lah jadi geng teman ye.....

5 comments:

tengkorakemas said...

hehe thanks bro, tahniah dapat award,

malam ni Spurs vs Chelsea..sama2 kita tgk rival prestasi rival kita..

esok pula Man U vs Arsenal (dah jadi big rival ni)

LeeAneem said...

yesss...sudah tentu...teman yakin MUakan gigit the Gunners.....harap2 chelsea kalah lagi...hahahahah

azzey said...

LeeAneem: note kan le klu tetiba dpt idea...save kt hp ke. bl online baru wat citer......cam tu le...:)

ArELeEz said...

err.. tumpang tnye.. buleh war2kan sekali lagik x, sape yg kasik award tuh? ahaks3..

Has said...

LeeAneem-tahniah dapat award..erm..lagi sekali nak ucap time kasih banyak-banyak sebab sudi bagi award..saya terima dengan hati terbuka..jangan puji lebih-lebih..dah malu sangat-sangat ni..hehe....=)