HeartBeat~ Tekan

Thursday, December 2, 2010

terasa tuanyer

Malam semalam main badminton ngan member2.Abg ipar teman pun ade gak.Dia dah kembali bujang skrg.Tapi sementara waktu jer.Orang umah dia dah anto Kelantan.Alah teruk sangat.Mak mertua dia suruh anto kampung.Senang la dia nak ke sane ke mari......nak ngorat pun takdak hal....heheheheh...

Bialah dia ngan kebujangan sementaraan dia tuh.Yang teman nak citer nih pasal stamina teman main badminton.We alls tk cukup orang.3 orang jer yg datang Yang lain2 ade hal.Ade jugak yg dah tarik diri.Tak tau kenapa.Mungkin dah tersa tua kot.Makin kurang stamina.Tu yang teman rase malam semalam.Bila tk cukup orang mulala we alls meraban.Asal ade jer org yg free tk kira kenal ke tak ajak main.Tapi diorang sporting.Ye la dpd duk je baik main kan.....

Teman partner ngan abg ipar teman.Teman dah 31...abg ipar plak 34 rasenyer...lawan ngan bebudak muda.Teman ingat dlm 20-an kot....menang mmg menang tapi tu la dia...terasa tuanyer.Stamina dah down.Lidah rase nk cecah lantai.Penat gilerrrrrr.Kalau 10 thn dulu setakat 3 jam tu mmg takde hal.Main single 5-6 set pun steady lagi.....sekarang nk main single 1 set pun temengah2....tejelir2 lidah....

Tapi yang penting skill ttp mantap cam dolu2.Besukan orang dah OTAI ngan besukan orang muda nih mmg different.....OTAI2 besukan nk kuar peluh jer....orang muda besukan mati2an...mmg tk telayan....ape pun teman mmg dah terase sgt tuanyer.......(bukan orangnyer tapi staminanyer).....

5 comments:

jeBateja said...

hik...hik....teman kalau main badminton...manjang kena lauk jerk....ahakz

tengkorakemas said...

memang betul bro..kalau saya memang bermati-matian :D

ArELeEz said...

akhirnyeee.. mengaku jugak! ha3..

atien_abErn said...

tere ke main badminton tuu ? ad ala2 LIN DAN x ?
hahahaha

azzey said...

LeeAneem: makin tua ye...hik3....