HeartBeat~ Tekan

Thursday, December 9, 2010

Tahniah Malaysia



Alhamdulillah layak jugak team bola kita ke semi final piala AFF Suzuki 2010.Last game ari tu Malaysia berjaya belasah Laos 5-1.Walaupun Laos bukan team pilihan tapi yg penting kita menang jugak akhirnye.Game pertama kita kena ganyang ngan Indon 1-5.Pastu kita seri ngan jaguh Asia Tenggara Thailand 0-0.

Lepas kita kalah ngan Indon ari tu ramai yg tak bagi harapandah kat bebudak kita nih.Teman pun cam frust menonggeng gak.Walaupun teman ni tak excited sgt ngan bola sepak Malaysia nih,tapi sbg warganegara ttp sokong team bola kita.Sape lg nk sokong kalau bukan kita tul tak...

Pada teman kejayaan diorang ni adalah berkat doa seluruh rakyat Malaysia yg mahukan skuad bola sepak kita kembali ke era gemilangnyer.Mmg ramai yg becakap bola sepak kita takkan pegi jauh pun.Tiap kali skuad kita main jer ramai yg mcm tk pecaya boleh mng.Walau pun lawan ngan team yg jauh lbh rendah rankingnyer dpd kita.Kekadang teman pun rase cam tu jugak......tapi dlm mase yg same still nakkan diorang main betul2 n menang game tu....

So pade semi final ni teman harapkan diorang main sungguh2 dan penuh semangat.Tak kira sape lawan kita korang kena lawan mati2an demi negara."AYUH KEMBALIKAN MARTABAT BOLA SEPAK MALAYSIA......MALAYSIA BOLEHHHHHH".....




p/s : sokonglah sukan Malaysia,kalau kita tk sokong,sape lagi nak sokong.....takkan nak harapkan PATI2 tu sokong kot...... 

3 comments:

azzey said...

LeeAneem: tahniah!

ArELeEz said...

congrats to m'sia team..!

Cik Teratai said...

tahniah...smoga menang