HeartBeat~ Tekan

Friday, December 17, 2010

bibir merah semula jadi

Ini N3 khas buat kaum HAWA kat luar nun.Sesapa nak maintain kemerahan bibir secara natural,nah ni ade tips utk u allz...Kpd bakal2 pengantin sila cuba tips nih....boleh jadikan bahan godaan suami2 anda di malam pertama.....ahaks....


google pic

TIps perTAmA
bilA BErus GigI,beRuS seKaLi koRAng punYEr biBIr.
taPi BErus PelAN2 Je tAu
leBIh AfdHaL BeRUs dArI KAnaN ke KIRi.


google pic

TIps nO 2
gUnaKAN buaH TOmaTo.
POtoNG 2 BahaGIan....
saPUKan HIrisan TOmaTo kaT bIBir sEKsi U aLLz.
BUat LBh kuRAng 10-15 mINit
amALkan 2 AtaU 3 kALi seHAri seLAma SEmiNNGu.


google pic

TiPS nO 3
RaJiN2 mEnyAPU mADu kaT BIbiR U aLLz..
buAT ruTiN niH sBLm naK BeRadU..
maDU ni BAguS UtK MeLemBAb DaN meMERahkAn BibiR
google pic

TiPs nO 4
bANyaKkaN maKan buAH2aN seGAr...
esPEciALLy jeRUk..
mEnyeGarKaN biBir,taKYaH pAkaI peLEmBAp daH...

google pic
LaSt tIpS
paKai Lip bALm/peLEmbAp WaKTu SIanG
ia BoLEh meNGekaLkaN KeLembApaN biBIR..

p/s : kalau nak tau berkesan ke tak korang boleh ler cuba,try,test n tengok.....selamat memerahkan BIBIR....

3 comments:

tengkorakemas said...

er..saya minum air banyak2 je, tapi sebab lelaki so tak kisah sgt hehe

azzey said...

Leeaneem: nak juga bibir seksi....hu3....

ArELeEz said...

paling senang, belilah lip balm.