HeartBeat~ Tekan

Saturday, December 18, 2010

family vacation-last part

Besoknyer kitorang mandi laut lagi....tapi kali ni kejap jer sbb kena pack2 barang nak check out....cukupla smalam lepak Pangkor lain kali bolrh datang lagi.Lagi pun dari tmpt teman nak kepangkor tak jauh sangat.Masih dlm Perak lagi....


 Kitorang check out pukul 12 tgh hari....dah siap pack barang terus tunggu kat lobi Panvill Resort.Sementara tunggu "van teksi" datang kitorang berposing2an la dulu.But kenang2an......
 Paparazi ke-3 yg ditemui.....tu yg baju hitam berseluar jeans biru..Paparazi from Shah Alam....biras teman..abg cik Mail...
berapa lame mau tunggu daaa...
mane teksi tak datang2 lagi daa....
dah penat mencangkung nih...
yg baju belang tu Nyah Min abg ipar teman...
elok2 nyangkung tu nt kuar angin kus2.....heheheheh..


Memang best vacation nih...pegi plak ramai2.Bawak anak2 tu yg lagi best.Tengok kerenah diorang.....Lepas ni nak vacation lagi.Tapi kali ni nak ke Teluk Senangin plak ngan adik beradik belah teman plak.Tapi smpi skrg tak tau lagi bila nk pegi.....sabau...sabau...sabau.......

ABISSSSSSHHHHHHH.......

2 comments:

azzey said...

Leeaneem: nt blogging pasal teluk senangin plak ek..:)

ArELeEz said...

azzey,
teluk senangin xjadik la.. tukar plan!