HeartBeat~ Tekan

Friday, December 17, 2010

family vacation-part 3

 Bermandi-mandian dan bersiram-siraman serta kubang2an diteruskan lagi.Cuaca yg mulanye tadi mcm mendung dah cerah sikit.Tapi ujan masih rintik2 lagi.Elok pun Odah tk mandi.Nanti demam plak.....Gambar atas tu adik ipar teman Lah ngan suaminyer si paparazi celup mandi2an wif anak.Bila plak ko ade anak lelaki tu Lah.....confius nih....he3......
Ini Kakak ipar teman...Kak Chik wif anak...Puteri..
gaya seksi-meksi cam Pandalela Rinong(atlet terjun M'sia)
tapi bila tgk laut ngan ombak terus temenung cam ikan temenung...
takut langsung tak mandi....main pasir je la ko Puteri ooooiiii....

sorang lagi mamarazi ditemui di Pulau Pangkor...
berbaju merah,berseluar hitam dan bertudung hitam...
hehehehe....inilah biras teman...mastermine vacation nih...
booking-membooking dia yg settle...

 Lama gak kitorang bermandi-mande nih.Tak sedar hari dah petang.Badan pun dah rase sejuk jer.Anak2 memasing dah mula nk start "enjin tangisan dlm kerinduan".So sblm tangisan bertukar menjadi "ngobakan",adalah lbh baik kitorang stop mandi2an nih dan balik ke chalet.Sbnrnye teman pun dah letih,perut pun dah mula bedangdut mintak diisi.Wife beli makanan ngan kak yong...teman balik ke chalet ngan Odah....
 Sampai chalet teman mandikan Odah......siapkan dia sambil tunggu mamanyer bawak makanan.....




Lepas makan semua dah letih.Tau2 anak2 dah tetidur ngan sendirinyer.Takyah tepuk2 cam selalu......Alalalala tentomeinyer anak papa.......tidu dulu ye besok kita mandi lagi.....korang pun tido dulu yeak.......kita sambung last part....

4 comments:

y.o.n.g.n.a.n.a.1.8.8.1. said...

Salam..thanks sudi follow belog cabuk saya. Huhu..saya nak follow back ni tapi dari tadi round2 belog tapi tak jumpa kotak memfolo..kat mana ye??adeh...rabun tentiba..huhu

LeeAneem said...

ade je kt bawah n3 tu...tgk balik ye yongnana1881

azzey said...

Leeaneem:Betol punya penat kak yong & odah tu....:)

ArELeEz said...

t'pancar sinar kepenatan di wajah lip2 & odah. aloolooloo..