HeartBeat~ Tekan

Monday, November 1, 2010

..Kelantan juara...

Kelantan juara Piala Malaysia 2010.Tak terlambat rasanye teman nk ucapkan tahnih pd skuad bolasepak Kelantan nih.Tahniah jugak buat penyokong2 skuad Red Worriors.Teman pun tumpang gembira gak bila Kelantan jd "champion".Walaupun teman org Perak,tapi pd teman Kelantan mmg layak menang malam tu.Teman tgk cara diorang main mmg menunjukkan yg diorang nk sesangat menang trophi nih....

Pada yg tk tau mahu pun tak ambil tahu...ni teman nk bagitau..diorang menang kalahkan N9 2-1.Teman mmg salute kt sume player2 Kelantan nih.Walaupun diorang kena "sebijik " dulu mase 1st half,tp semangat diorang ttp kuat.Akhirnyer diorang menang gak.Mmg wajar la kalau penyokong2 Kelantan nih suka sesangat,sbb dah lama tk menang piala Malaysia nih.Tak silap teman dah 16 tahun(kalau silap tolong betulkan).

lautan merah penyokong2 setia Kelantan
Penyokong2 setia Kelantan nih boleh dikatakan pemain ke-12 skuad Red Worriors yg meniupkan lg semangat players2 utk bejuang habis2an.Bila tgk gambo ni tekenang2 masa zaman kegemilangan skuad Kejor Yop Kejor(Perak).Kat stadium mana pun Perak pegi mesti penuh ngan penyokong2 setia.Teman pun selalu gak gi stadium Ipoh bila Perak main.Tapi skrg takde dah.Come on Yop bangun...kijang pun bleh menang,takkan seladang yg beso lagi gagah tak leh kot.Tahun depan semoga Perak jadi champion.....

Piala Malaysia
Ini ler piala yg jadi rebutan team2 yg bertanding dlm tournament nih.Piala berprestij ni akan bermastautin selama setahun di Kota Bharu sblm musin baru bolasepak Malaysia start balik.Ini kira misi balas dendam Kelantan pd N9.Tahun lepas kalah 1-3.

Tahniah sekali lagi buat The Red Worriors.Kpd skuad N9 jgn kecewa,cuba lagi tahun depan.

p/s : buat skuad seladang....kejor yop kejor.....

2 comments:

azzey said...

Mohd Rozaili: tahniah kpd Pasukan Kelantan!

ArELeEz said...

org tgk secara sipi2 jer. hu3..