HeartBeat~ Tekan

Sunday, November 7, 2010

kehebatan Ji Sung....

Yes...yes...yes.....MU menang lagi.Kalau sblm nih "si kacang hijau kecil"(Hernandez) yg jadi wira pasukan,kali ni tiba "turn" Park Ji Sung plak jadi penyelamat.Semalam MU menang 2-1 ngan Wolves...Dua2 gol Ji Sung yg "score"...mmg best n dramatik giler "game: semalam.Teman dh kecut perut dah bila tgk susah sgt MU nk tembus benteng Wolve....

Wolve mesti bajet bleh dpt "draw" mlm tu.Tapi MU ttp MU.Selagi wisel penamat tk ditiup,selagi tu diorang ttp bejuang mati2 cari gol....dah mmg rezeki MU nak menang,minit 92 PJS tunjukkan kehebatan dia "score" gol kemenangan ngan kaki kiri.Mmg cantik gol mamat Korea nih....

Semalam MU kira turunkan pasukan ke-2 jer.Tapi ttp bleh menang walaupun perit gak nak melayan team Wolve tuh....tu yg teman suka ngan MU nih dari dulu smpi skrg.Diorang tk begantung pd sorang dua player jer nak "score" gol.Lagi pun MU nih satu team yg teman rasa main bola secara berpasukan...takde yg nk menunjuk2 skiil memasing.....mungkin tu gak resipi rahsia yg Sir Alex gunakan sampaikan boleh dikatakan MU antara team yg paling konsisten dlm EPL @ UCL.....team lain harap player star jer ramai tapi "HAMPEH"........

Super Korean....Park Ji Sung..
credit to google

gandingan mantap Ji Sung dan Cicharito 
membuktikan MU tak bergantung pd Rooney ataupun Berbatov jer
utk merobek gawang lawan...
credit to google

ini aksi Ji Sung utk gol ke-2 sekaligus memberikan kemenangan mutlak
kepada Manchester United...
credit to google
To Chelsea dan peminat2 fanatiknyer sekali....korang jgn rase selesa kat atas tu...MU tgh cucuk angin dari bawah nih....jaga2 sikit....bila2 mase jer MU akan pintas korang....BEWARE.......

4 comments:

azzey said...

Leeaneem: Yeay2!!! menang!.....heh3...*tetiba*....

tengkorakemas said...

hehehe Chelsea dah kalah dgn Liverpool yeye

kita tunggu Man City pula jadi mangsa haha

formulanya senang je, jgn biar MU dapat bola, tgk match masa lawan Wolves, dorg nak seri tapi still bg MU bola pada minit2 akhir, memang padah jawabnya hehe

LeeAneem said...

tengkorakemas:MC lauk pauk jer....harap duit jer byk...tak konsisten banding ngan MU...

MU the best of the best...

ArELeEz said...

apsal pakcik anti-MU, ek? hmm..