HeartBeat~ Tekan

Friday, November 5, 2010

Hamper from Penang...

Orang kata kalau dah rezeki tak ke mane.Mungkin jugak rezeki anak.Tu la yg jadi kat wife teman.Sabtu lepas Takaful Malaysia(tmpt koje wife teman) buat lunch utk penghargaan staff2 diorang.Wife teman pun kena pegi jugak lah.Majlisnye buat kat Penang.

Tapi wife teman tk pg pon.Teman tk kasi pegi.Sbb dia kan tgh preggy.Baru lagi plak tu.Kalau teman yg anto tkpe la gak.Ni dia plan nk pg ngan member2 opis dia jer.......kalau jd ape2 kan susah.Diorang pun bkn expert sgt jln kat Penang tuh...

Tapi dah rezeki dia dan mungkin gak rezeki anak dlm kandungan tu kot.Time lucky draw tu nama  wife teman naik.....dapat ler hadiah....Kwn dia Tinie yg tlg amikkan.....

Memang bawak rezeki lah org tgh preggy ni kan...takyah susah2 pegi,tapi tetap bertuah....

ni ler hadiahnyer....hamper from Penang....
so sesapa nk murah rezeki cepat2 ler ngandung...lagi kerap korang mengandung...lagi murah la rezeki korang nanti.....amacam boleh....

2 comments:

azzey said...

Leeaneem: Rezeki ada dimana2...yg penting usaha....insyaallah....:)

ArELeEz said...

klu hamper tu disedekahkan kpd anak yatim spt saya, pasti b'tambah2 murah rejeki anda sekeluarga.. heh3..