HeartBeat~ Tekan

Sunday, August 22, 2010

..teluk yg berintan..

Hari ni hari sabtu...teman tk keje walaupun sblm ni teman dah ada plan nk g keje.Konon nk cepat abiskan reading.Cepat abis lg lama le teman dpt rest bulan ni...bila lama rest ,bleh la teman update blog teman ni lbh2 ckit..dok gitu..?Last2 tk jadi g keje..tp takpe masa pnjg lg..Isnin ni baru 23hb....
Tapi korang jgn igt time tk keje ni teman asik membuta je.Dah mmg tabiat teman tkleh dok saja cuti2 ni...mcm2 teman nk buat....1st thing yg teman buat ialah bwk awek teman ni buat rawatan........

ni le awek teman tu...hu3..
nama dia YAMAHA LEGENDA 110cc

Minah ni mengalami sakit spoket haus ngan kekurangan sel minyak itam .Disebabkan minggu depan teman akan reading nun jauh di Felda Besout,teman kena pastikan "minah "ni dlm keadaan yg baik.Klu tk nt teman gak yg susah.Tmpt tu dah le ujung dunia,spnjg jln satu bengkel pun tkde...so teman pun tpks le mengorbankan RM51 utk kos rwtn nih.......



bermulalah sesi rawatan yg mendebarkan poket...


doktor pakar yg diimport khas dari China Sg Nibong...hu3...

<>
gigih n tekunnye pakar bedah nih.....


peralatan2 utk rawatan
(mcm2 ada)


akhirnye spocket berjaya dikeluarkan n digantikan ngan yg baru.....

Bedesup peginye............."Besout aku cabar kauuuuuu..."

2 comments:

azzey said...

Leeaneem: mcm knl jerk...imported chinesse man tu....hu3.....

p/s: info je...if nak blog kita sng org search.....jgn guna shortform...guna ejaan penuh....cth: jgn...tulis jangan...

okay...*credit to cifu Areleez....

ArELeEz said...

wah! dah berani amik gambar public nampak! ha3..

p/s: owhh.. yess! name teman disebut2 tuu.. bangga2.. hiks..