HeartBeat~ Tekan

Thursday, August 26, 2010

Odah pun RATU gak.......

Sory lmbt update......letih la g Besout....jauh wok...ptg pun tk g opis..tak larat teman..sakit2 badan cam kena pijak dinasor..
Tapi besok teman kena pg skl lg ke besout utk settlekan 3 area reading lg...pastu merdeka,blh lepaking,bulan depan start balik.....yabedabedooooo....

Ok return ke title asal kat atas,dgn riak n takburnye teman enterframekam sorg la ratu yg lahir dlm family teman.....jeng jeng jeng.........


RATU MAKAN.....

hehehe   sesuai tak...tengok saiz mmg tk padan ngan title kan...tapi hakikatnye tu lah dia.Bagi le ape jns mknn pun mesti dia sapu tnp kompromi.....but now,odah tgh demam..asik sentap jerk...takleh tgk mama dia,nk bekepit jerk...sampaikan buat teman ngan isteri fobia bl tb waktu buka pose.Mane taknye time tu le tahap sentapannye meningkat ke tahap super saiya dragon ball......mmg menguji kesabaran tul...tapi sbg ibu n bapa mithali kitorang layanzkan jerk....cuma yg kesiannye kt anak sulung teman k yong.kdg2 adik dia sentap,ngan k yong2 skl kena fire wif my wife.....teman pun sama gak.........ciannn k yong..


tengok tu...jauh k yong membawa diri....nasib baik ada Upin&Ipin
(gambar sekadar hiasan tiada kena mengena dlm ini cerita daaa...)



beginilah nasib diriku yg malang oh tuhan.....
(jauh menung....cian k yong)

.........................................tammatttttt.................................




















2 comments:

ArELeEz said...

aloolooloo.. ciannye kak yong..

hmm.. odah demam lagikkah?

azzey said...

Leeaneem: pesanan utk k yong.....sian kaak yong....nt ibu blk....ibu fire mama okay! kak yong jgn nanges ye....

p/s: odah ratu mkn czm maam & papa dia.....ahaksssssssss!!! :P