HeartBeat~ Tekan

Tuesday, August 31, 2010

...kak yong plak demam...

Kesian Kak Yong... Odah elok je dr demam,tk semena2 dia plak menjangkit demam.Masa bukak pose kt umah mak teman ari tu dah start panas2 badan dia.Tak sangka plak mlm tu bila kitorang blk umah panas badannye makin kuat.Satu badan panas.Teman ngan isteri risau gak...takut2 tarik nt lg bahaya kan.....so pagi td teman ngan isteri bawak le k yong nih g klinik.Klinik Lai dan Tan namenye...nama klinik cina,doktor yg merawat anak teman tu India....eh2 elok sgt le tu...SATU MALAYSIA.....uwekkkkk.....


dalam demam2 sempat lagi try baju raya
(gambar sebelum demam kuat)
peace no war yall...




bila dh demam kuat
(masa tunggu doktor panggil)
kesian kan....


anak teman yg sulong nih klu demam mmg cam laeh sgt....manje pun lebih...asik nk bedukong je,isteri teman pun tpks emergency leave..kesian kt member isteri teman,sorang2 je wat keje...kebetulan orang plak ramai katanya...apa nk buat anak lbh pntg btul tak?
kat klinik doktor masukkan obat ikut punggung k yong.Menjerit la anak teman tu..tp mmg itu le caranya nk bg cepat sembuh..Alhamdulillah dgn izin ALLAH,pas bg ubat k yong makin sembuh.Tgh hari td pun dia dah boleh mkn nasi.Byk gak dia mkn...senang hati teman..teman ni muka je brutal,tp klu ngan anak2 mmg ilang brutalnye...mak bapak mane tk syg anak beb..

2 comments:

ArELeEz said...

brutalkah? wa xtakut pun.. ha3..

azzey said...

Leeaneem: K Yong dh okay ke?