HeartBeat~ Tekan

Sunday, August 15, 2010

BERJAYA AKHIRNYA......

      ALHAMDULILLAH....berjaya jugak ana melahirkan blog ana sendiri.Macam2 dugaan yang ana tempuhi.Tapi berkat kesabaran ana inilah hasilnya....edisi sulung dari ROZANEEM.....
      

Tima kasih la kat adik ana Rozlizawati Adnan a.k.a blogger "BILA ROZARELEEZ BERBICARA TANPA SUARA".Jasamu kukenang......



yang poyo sengal ni la adik ana......minah ni memang mcm ni...perangai mcm bodak2.....jarang2 skl nak bebeno(bahasa MIL ana)...what ever pun tanpa minah sengal ni ana takkan berjaya buat blog ROZANEEM ni.....tapi mmg dh adat kan sapa lagi nk tolong klu bkn adik-beradik sendiri......dok gitu..............ok lah stop dulu ye.nak prepare bukak pose...cewahh...sbnrnye sume dah siap.tunggu msk waktu je ni.....FYI,hari ni ana ngan family buka pose kt umah adik ana(gambar di atas).mak ana pun ada skl.mak ana la masterminnye....

...........................................to be continued....................................................................

3 comments:

azzey said...

Rozaneem: ana byk suka ente sudah ada blog...sgt bagus.....alhamdulillah2.....ha3...

ArELeEz said...

sengal pun sengallah! janji cun! ha3..

eelobor said...

wah..tahniah. selamat menceburi dunia bloggers tanpa sempadan