HeartBeat~ Tekan

Tuesday, May 31, 2011

kalau la aku dapat....

Fullamak.....cun woooo....kiut tuuuu....cantik gilerrrr...seksi plak tu....phewitttttt......teliur teman nih....slurpppppppp.....

Kalau la aku dapat.....siap la....tak tido malam aku kejekan......
Kalau la aku dapat.....korang2 semua gerenti menjeles tahap super saiya peringkat ke-4 punyer lah......

Fuhhhhhh......tak tahan siottttt......terangsang gilerrrr dah nih.....aku rembat jugak kang ni......

Kalau macam ni punyer barang baik......jangankan budak2 muda....pak aji2 pun mau tecabut serban dibuatnye nih......

ini macam punye barang....para2 isteri pun mesti tak halang kalau kita nak melamar lagi nih....

kenapa...? tak pecaya ka....?..sendiri tengok maaaa.....
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V

amacam geng.....teliur tak....hehehehehe...
ting tong..ting tong...

5 comments:

ArELeEz said...

xberapa t'liur la.. tp, klu abang bg hadiah anniversary kat org ngan pakcik, makanya harus la t'liur secara xhengat! ha3..

tengkorakemas said...

bro, kalau dapat betul ke nak letak design mcm tu?he

LeeAneem said...

TE:kalau dapat = tak dapat le tu...

LeeAneem said...

TE:kalau dapat = tak dapat le tu...

tengkorakemas said...

LeeAneem: insyaAllah boleh :) bro, pasal poster MU tu ada kat bahagian atas slideshow tu, bro tunggu tajuk glory dgn Reign 19, itulah poster MU nya