HeartBeat~ Tekan

Wednesday, May 11, 2011

kesian dia....

Hari ni masuk hari ke-3 wife aku keje ngan Jabatan Pertanian Titi Gantong.Jauh gak jaraknya dari umah.Hari2 tepaksa keluar awal,drive sorang2.Dah la tgh sarat mengandung.Mudah2an Allah lindungi dia.Selamat pegi n balik....
Semalam dia ade bagitau aku dah 2 hari tak jamah nasi.Mane taknye pejabat tmpt keje dia tu takde kedai makan.Yang ade pun jauh.Malas plak nak drive sorang2 katanye.Staff2 lain mmg diorang tk makan kat kedai.Makan kat pantry office jer.Makan2 biskut ke roti ke...air pun bancuh sendiri...Sedih dan terharu aku dengar...Ape bleh buat dah tuntutan keje kan.....
Aku harap dia kuat semangat dan tabah selalu.Kengkawan semua doa2kanlah wife aku tu dapat betukar ke tmpt keje yg lbh dekat ngan umah kitorang.....KESIAN DIA.....

4 comments:

zati embong said...

amin..mudah mudahan..

Titisan Hujan said...

semoga dipermudahkn sgala urusan

ArELeEz said...

tapau la.. bwk bekal. masak mlm, sok pg reheat.

azzey said...

tapau le nasi....senang citer..:)