HeartBeat~ Tekan

Sunday, May 22, 2011

good news

Alhamdulillah ada berita wahai kengkawan semua.Especially buat teman satu family.Insyaallah kalau semuanye ok,wife teman dapatla betukar tempat keje tak lama lagi.Tempat keje tu nanti dekat la sikit dgn umah kitorang.Lebih kurang 1/2 jam perjalanan jer.Ada sorang staff yg sama gred dan jawatan ngan wife teman ajak tukar suka sama suka.Dia pun sama cam wife teman.Ulang alik dari umah ke pejabat lbh kurang sejam.Duit minyak je beratus2 sebulan.Dia pun memang dah lama mintak tukar tapi tak dapat2.Kebetulan wife teman dapat di tempat yg mmg dah jadi target dia nak tukar.Rezeki diorang la tu.
Pas ni anak2 pun takde la nak kena kejut awal2 pagi sangat.Boleh la anto ke umah pengasuh lewat sikit.Wife teman pun takde la rush sangat nak gi opis.Kalau tidak kene bangun sebelum pukul 6.Kitorang kena sipa2 dulu,pasru kejut anak2 dlm pukul 6.30 pagi.Kadang2 kesian tgk anak2,muka cam tak cukup tido jer.....
Alhamdulillah....ini semua berkat doa korang jugak kot.Mudah2an Allah akan balas doa2 kalian semua.Dan mintak Allah permudahkan lagi semua urusan kami sekeluarga.....AMINNNNNNN............

3 comments:

areteacar said...

alhamdulillah dpt tukar :)

good nite tuan blog :D

ArELeEz said...

alhamdulillah.. gaji pertama, sila belanja makan busat, ye! ahaks3..

azzey said...

area tapah ke? 1/ 2 jam tu. x kan tk intan kan....anyway all the best