HeartBeat~ Tekan

Thursday, June 30, 2011

...syukurrrrrr....

Kalau sebelum ni teman ada tulis entry pasal 2 anak sedara baru,kali ni dgn megah dan bangga teman nak mengekposkan plak anak baru dalam family teman.29.6.11 (27 Rejab) Rabu lepas,wife teman selamat melahirkan baby boy yg sgt2 kami nanti2kan.Berat baby ngam2 3kg.Kelahiran pun normal.Wife teman bagitau yg kali ni sakit pun tak berapa sgt.Besalin pun senang je katanye,tak terasa tau2 dah keluar.Alhamdulillah syukur sangat2.
Tapi gambar baby tak dpt le teman tepekkan kat blog ni skrg.Camera tkde,dah rosak.Nantila teman try cilok kat adik teman.Aritu mase dia dtg ade jugak la dia snap2 gambar baby tu.Bila teman dapat cilok nnt teman poskan kat blog ni.Sabar2 la yeak......teman pun mmg tak sabar sbnrnye ni....nak menayang bakal IMAM MUDA ni.....hehehehehe....

4 comments:

tengkorakemas said...

alhamdulillah bro, bakal imam muda tu :) ameen

LeeAneem said...

TE:thanks.....doa2kan lah....

ArELeEz said...

ok2. nanti org upload, ek? he3..

azzey said...

amik guna camera hp pon leh kan...:)