HeartBeat~ Tekan

Friday, February 11, 2011

...selesai sudah...

Alhamdulillah selesai sudah semuanye.Terlerai sudah segalanye.Dah takde ape nak difikir lagi.Reunion x student time sekolah menengah dah pun settle.Takde le kepala ni berat sgt nak fikir pasal reunion.Rasanye tanggungjawab sebagai Pengarusi Kelab Bekas Pelajar dah pun teman tunaikan.Terima kasihlah teman ucapkan pade semua yg terlibat baik secara langsung atau tidak.Terima kasih banyak2 pade rakan2 AJK kelab yg bertungkus lumus menjayakan reunion nih.Terima kasih jugak pade guru2 yg hadir....tak lupa jugak pade rakan2 pelajar yg sudi meluangkan masa utk hadir.....best sesangat dapat jumpa balik member2 lama....


5 Februari 2011 adalah tarikh di mana teman dan kwn2 dalam AJK kelab telah mengadakan satu majlis REUNION khas buat x student SMSM sesi 92-96.....walaupun tak ramai yg datang tapi majlis tetap meriah.Plan reunion ni kitorang start bulan 12 tahun lepas lagi.Semuanye gara2 geram tgk gambar2 reunion senior2 kitorang dlm FB.Teman rase tak boleh jadik nih.So kitorang pun decide.....kkena buat gak reunion...lagi pun ramai gak kawan2 yg mintak kitorang arrange-kan.....maka dgn itu tertubuhlah Kelab Bekas Pelajar SMSM sesi 92-96......ok lah takyah cakap banyak layan je lah pic2 time reunion tempoh hari....

CRYSTAL CAFE-venue reunion kitorang....

4 sekawan....tulang belakang REUNION...
3 mama bosan wif 1 papa HOT....hehehehe...


pendaftaran hadirin.....

cikgu pertama yg sampai....Puan Roszainani(baju kurung hijau)
disambut mesra....

cikgu Zalina pulak sampai...
cikgu geografi yg garang tapi baik hati....

majlis dimulakan...
ucapan dari pengerusi kelab...(teman la tu)
ade gaya tak jadi calon YB....hehehe..

antara menu yg ade ptg tu....
menu utama steambot(sup n tomyam),kentang goreng,sate(tksmpt snap....licin),
nugget n air ribena....

makan time

makan jgn tak makan....

suami2 mithali.....melayan anak bini makan....
bagus-bagus....

bro yg baju merah tu chief AJK kelab....Bob namanye...
dapat jawatan baru....chief makan...

acara yg paling ditunggu2.......makan time...
santak perut petang tu.....banyak makanan belebih...
ade yg tapau bawak balik temasuk teman....
rugi je kalau biarkan.....dah bayar tuuuu...

sambil makan2 majlis dimeriahkan lagi dgn acara cabutan bertuah atau dlm bahasa saintifiknye "luckyus drawsus momentus".........hehehehehe....hadiah2 ni kebanyakannye hasil duit sponsor orang2 yg dermawan dan budiman....dan hasil kerja melobi,memujuk n merayu oleh bendahari kelab....Zaza Potter......thanks zaza...tahun depan collect byk lagi......
seronoknye en.zul dapat hadiah...
taiko zaman sekolah nih....skrg dah keje ngan jabatan pendidikan....
tuah ayam nampak di kaki,tuah manusia.........

chief AJK pun bertuah jugak......

mane aci kalau club chairman tk dapat.....

giliran chairman plak sampaikan hadiah.....
ni member kamcing teman zmn sekolah...Pojan bukan bohjan...
org kuat DBKL.....jaga lampu....

yang ini orang kuat PERKESO....Panamacho namanye...
perut tu persis hamil 2 bulan jerk....hehehehe

ni plak Eda(classmate teman)....
sian Eda nih...jadi wekend wife sbb dia kat Manjung,
suami kat Tjg Malim...
takpelah nak cari rezeki....

Hasnatul...member satu kampung...
ipoh mali nih...

mr skema of the day....Razib....
kenapa skema.....sbb bahasakan diri dia "SAYA"...
skema la kan.....

"rockers of the day"...Amy tp bukan Amy Search daaaaa....

cikgu Ros pun ade tuah gak

thn depan bleh sponsor kambing bt BBQ...

cikgu Zalina pun ala ong oooooooo....




acara terakhir sblm bersurai...
sesi bergambar ramai2...
havoc giler....meriah beb...

 
Best....mmg best dapat reunion balik ngan member2 sekolah.Walau pun tak ramai yg datang tapi tetap meriah dgn gelak tawa semua.......Tahniah pade semua.....Tahniah jugak pade AJK2 kelab......tahun depan insyaAllah kita reunion lagi.....kasi lbh gempak.....REDAH KASI PECAH.....




5 comments:

tengkorakemas said...

tahniah majlis berjalan lancar, al maklumlah papa hot jadi pengerusi :D

LeeAneem said...

TE:thanks bro.....mallu sih....ahaks

azzey said...

Perghhhhhhhhhhhhhh..best nyer reunion...ni yg wa gerammmmmmmmmmmmmm nih!

a t i E n a b E r n ! said...

waaarrgghhhhh ! bleh jafi Perdana Menteri tuh .. huhu .

ArELeEz said...

oo.. pengerusi rupanye.. cayalah! ;P