HeartBeat~ Tekan

Saturday, July 16, 2011

..tetap sokong Harimau...

Oh kusangka panas sampai ke petang,rupanya hujan di tengahari.Belum pun pulih kecederaan dibedil dek meriam The Gunners tempohari,kali ni giliran The Red pula menambah luka sang Harimau Malaya.Harimau terluka lagi,walaupun cuba untuk menggigit.Apakan daya,buah cempedak dah jadi nangka,nasi pulak dah jadi bubur,susu yg cair dah membeku menjadi keju......Kita tewas lagi kali ni dgn jaringan 6(Liverpool)-3(Malaysia).

Sedih juga rasanye ,ingatkan boleh le seri.Kalau kalah pun tak la banyak sgt.Tapi inilah bola sepak.Tahniah pada Liverpool.Tahniah juga pada Malaysia.Jadikan kekalahan ini sebagai satu pelajaran yg berguna supaya dapat mempertingkatkan lagi mutu permainan.Jangan putus asa.Ini friendly match jer.Target kita ialah Sang Singa 23 Julai ni.Biar kalah dulu,nanti kita menang dan terus menang..........

p/s:tetap sokong Harimau Malaya......

1 comment:

ArELeEz said...

eh! tp, dpt gol tu pun macam best jugak! bangga jugak la.. he3..