HeartBeat~ Tekan

Friday, July 22, 2011

...kawan mende nih...

ini ade satu cerita,teman nak ceriti cerutu kan pade korang semua...cerita ni mungkin pernah jadi kat korang semua gak...alkisahnyer cenggini...ade le sorang sahabat FB teman merangkap member satu sekolah menengah dolu2...cumanye sahabat teman ni senior 1 tahun dari teman...nak bagi nama ke...?takyah la yeak...takot2 nanti terasa plak...terus sentap cam budak2...
satu hari tu "mamat" ni ade ler post satu statement kat wall dia...pasal isu semasa,tapi ade bau2 politik jugak la sikit...dah letak kat wall,mesti la ade yg bagi komen kan...teman pun mmg minat gak bab2 politik nih...apalagi teman pun komen la...rase2nyer komen teman tu pun umum...takde la nak tujukan pade dia ke atau sesape pon...
esoknyer,bila teman buka FB teman...teman gi la balik kat wall sahabat tu...nampaknye komen teman ade respon...respon datang dari "mamat" empunye wall...emo gilerr komen dia...takpe,lagi emo lagi teman suka...teman reply balik komennye...esok dia komen balik...kali ni tahap gaban punye komen emo...dia kata dia terpaksa remove teman dari jadi friend FB dia...alasannyer kononnyer dia nak jaga hubungan kawan antara teman ngan dia...dia jugak dah tk bagi teman komen kat wall dia lagi...lawak kan...post statement kat wall,tapi bila org komen...sentap pulak...siap remove member lagi.....
manusia2.....kenapa la "mamat" ni jadi emo sgt...padahal mase sekolah dulu,kira dlm kategori ganas gak dia nih...rambut panjang...seluar boot cut...stoking belang...tak kusangka sekarang dah jadi emosional plak.....lantak ko la bro...asal ko bahagia sudah....teman pun tak rugi apa2...sorang remove...ade ramai lagi add tau.....lu simpan la keris belekuk2 yg bekarat lu tu....tak heran noks.........

1 comment:

azzey said...

yela..hati manusia lain2 kan...