HeartBeat~ Tekan

Wednesday, October 26, 2011

...kecewa 2 in 1...

kisah ini adalah kisah benar
hanya berkaitan dgn yg hidup
tapi tak berkaitan langsung dgn yg mati
inilah kisah sedih,kecewa dan duka....

kisah ini berlaku di malam minggu
2 kisah mengecewakan teman berlaku di malam yg sama
berbeza waktu,berlainan lokasi
berlaku kepada 2 watak kesayangan teman...

kisah pertama berlaku kira2 jam 8.30 malam
mata tertumpu di kaca TV saluran 812
derby antara 2 Manchester amat ditunggu2
pertarungan berlangsung di kubu keramat Red Devil
selautan merah memenuhi stadium
menenggelamkan bandar kebiruan
prittttttttttttttttttttttt.....tiupan wisel penamat sang pengadil
MU 1-MC 6....
KECEWA PERTAMA......waaaaaaaaaaaaaaa

maka beralih pulak kesaluran 811
hajat nak saksikan revenge LCW
kali ni stadium tertutup kat Denmark jadi medan pertarungan
sorang NO 1...yg sorang lagi NO 3
Lee Chong Wei vs Chen Long...
kecewa ke-2 bakal menjelma
set pertama LCW macam terpukau atau pun dah sasau
main pun dah macam c!8@!....
at last memang betul2 teman kecewa
kecewa berganda siut.....
LCW tewas lagi...
teman pun kecewa lagi....waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
please tolong ubati hatiku yg luka ini


2 comments:

dabuldahi said...

biasa la tu.. adat..

ArELeEz said...

part yg mu kena baham ngan mc tu, mmg t'baik la kan.. ha3.. tp, part lee chong wei tu cam.. owh.. biar betik..?!