HeartBeat~ Tekan

Thursday, September 8, 2011

raya punya cerita

Dah lama sangat tak buat entry baru dlm blog nih.Ni baru rasa nak menggigihkan diri buat entry baru.Tu pun sbb cam jeles je bila nengok blog adik ngan kakak teman.Masing2 dah start citer pasal raya.So teman pun tknak ketinggalan.Ni yg tetiba semangat balik nak buat entry nih.....heheheheeh....
Ok...teman start ngan malam raya dulu la yeak....Tahun ni tiba giliran balik umah mak mertua dulu.tahun lepas dah umah mak teman kan.Kena la gilir2.Lagi pun umah mak ngan mertua teman tak jauh mana pun.Kira dalam jajahan yg sama je ngan umah teman.Bila2 boleh balik.Jadinye teman ngan wife decide nak balik malam raya jer.
sebelum berangkat tu we alls sempat le berfoto2an di umah sendiri......dah 2 kali raya tak pernah lagi ambik gambar pakai baju raya kat umah sendiri.Ni baru first time......teruja sesangat.....


serba coklat untuk raya pertama tahun ni.....


peace no war....

Odah punye peace memang unik....

anak2 papa...

coklatnya kamu....

silakan makan tuan putori...

makan2 ....jgn malu-malu...

2 comments:

azzey said...

ha3...style odah cam makcik2 je..;D

ArELeEz said...

tau xpe! mmg unik abis 'peace' odah tuh! ha3..